کسرول برنج قهوه ای و مرغ
به گزارش خیمه نیوز، این خوراک یک ساعته حاضر است و ماده اصلی آن را برنج و مرغ تشکیل داده اند. مطمئن باشید از طعم آن لذت خواهید برد و توصیه می کنیم یک بار آن را امتحان کنید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
- 170 گرم برنج قهوه ای
- یک عدد پیاز میانه خرد شده (نصف پیمانه)
- یک ساقه کرفس خرد شده (نصف پیمانه)
- دو قاشق غذاخوری کره
- 300 گرم سوپ خامه ای مرغ
- نصف پیمانه خامه ترش
- 1/3 پیمانه آب مرغ
- دو قاشق غذاخوری برگ های تازه ریحان
- دو پیمانه مرغ یا بوقلمون پخته و خرد شده
- 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
1- برنج را به صورت معمولی بپزید و کنار بگذارید.
2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز و کرفس را در کره داغ شده تفت دهید تا نرم و سبک شوند. سوپ مرغ، خامه ترش، آب مرغ و برگ های تازه ریجان را اضافه کنید. آنها را هم بزنید. سپس برنج و مرغ پخته را اضافه کنید.
3- مخلوط به دست آمده را داخل ظرف پیرکس بریزید. روی آن را با پنیر پر کنید. بدون در به مدت 35 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و پخته گردد.
ارزش غذایی
- کالری: 468
- چربی: 19 گرم
- کلسترول: 98 میلی گرم
- کربوهیدرات: 2435 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 3 گرم
- پروتئین: 29 گرم
- سدیم: 1339 میلی گرم
- پتاسیم: 453 میلی گرم
- کلسیم: 151 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: kheimehnews.ir
شناسه مطلب: 1423
به "کسرول برنج قهوه ای و مرغ" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کسرول برنج قهوه ای و مرغ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید