فراوری آنتی بیوتیک با میکروبی نادر در خاک

به گزارش خیمه نیوز، محققان برای آنالیز مجدد بعضی از میکروب هایی که یکی از پیروز ترین منابع درمان هستند، رقابت می نمایند.

فراوری آنتی بیوتیک با میکروبی نادر در خاک

تقاضا برای انواع جدیدی از آنتی بیوتیک ها در حال افزایش است؛ زیرا عفونت های مقاوم به دارو به تهدیدی جدی برای سلامت جهانی تبدیل شده اند.

محققان برای آنالیز مجدد بعضی از میکروب هایی که یکی از پیروز ترین منابع درمان هستند، رقابت می نمایند.

دانشمندان دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس و دانشگاه هاوایی یک نامزد بالقوه برای فراوری دارو از یکی از این میکروب ها که متعلق به طبقه ای به نام اکتینومیست های نادر است، یک باکتری خاک به نام Lentzea flaviverrucosa کشف نموده اند و یافته های خود را 11 آوریل در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر کردند.

جاشوا بلاجت، دانشیار زیست شناسی و یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: اکتینومیست های نادر منبعی هستند که کمتر مورد استفاده قرار می گیرند و اجزای فعال زیستی را فراوری می نمایند که اساس بسیاری از دارو های مفید بالینی، به ویژه آنتی بیوتیک ها و عوامل ضد سرطان را تشکیل می دهند.

از دهه 1940، شرکت های دارویی بسیاری از اکتینومایس های رایج را تجزیه و تحلیل نموده اند تا ببینند چه چیزی می توانند فراوری نمایند و امروزه، حدود دو سوم کل آنتی بیوتیک های مورد استفاده در بیمارستان ها و کلینیک ها تا حدی از Actinomyces مشتق می شوند.

بعضی از این میکروب ها به عنوان اکتینومیست های نادر طبقه بندی شده اند، اما هنوز به طور گسترده مورد مطالعه قرار نگرفته اند.

بلوجت می گوید: یافتن این اکتینومیست های کمیاب در طبیعت دشوارتر از سایرین است و ممکن است کندتر رشد نمایند و به این دلایل و دلایل دیگر، بسیاری از آن ها به طور کامل برای کشف دارو و اهداف بیوتکنولوژی شناسایی نشده اند.

منبع: العین / باشگاه خبرنگاران

منبع: فرادید
انتشار: 2 شهریور 1401 بروزرسانی: 2 شهریور 1401 گردآورنده: kheimehnews.ir شناسه مطلب: 1432

به "فراوری آنتی بیوتیک با میکروبی نادر در خاک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری آنتی بیوتیک با میکروبی نادر در خاک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید