طرز تهیه ژله رنگین کمان، دسری زیبا و ساده

به گزارش خیمه نیوز، ژله رنگین کمان ترکیبی از ژله در رنگ های مختلف است که ترکیبی زیبا را به وجود می آورند. در این مطلب طرز تهیه این ژله و نکاتی برای حرفه ای شدن آن توضیح داده خواهد شد.

طرز تهیه ژله رنگین کمان، دسری زیبا و ساده

خبرنگاران | سرویس آشپزی - ژله رنگین کمان، دسری زیبا است که برای تمام مجالس از میهمانی ها گرفته تا جشن های تولد و عروسی ها گزینه ای ایده آل محسوب می گردد. برای تهیه این دسر به حوصله و صبر زیادی احتیاج دارید، اما نتیجه نهایی ارزش وقتی که گذاشته اید را خواهد داشت.

مواد لازم برای تهیه ژله رنگین کمان

برای تهیه ژله رنگین کمان به شش الی هفت ساعت زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر ذکر شده است، احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
ژله موزیک بسته
ژله کیوییک بسته
ژله آلبالویک بسته
ژله شاتوتیک بسته
ژله پرتقالیک بسته
بستنی وانیلیحدود 2 لیوان

نکته: از ژله کیوی برای درست کردن رنگ سبز، ژله آلبالو برای رنگ قرمز، ژله شاتوت برای رنگ بنفش، ژله پرتقال برای تهیه رنگ نارنجی، ژله موز یا آناناس برای رنگ زرد و ژله بلوبری برای رنگ آبی استفاده می گردد. شما می توانید این ژله را با طعم های دیگری که همین رنگ ها را فراوری می نمایند جایگزین کنید.

طرز تهیه ژله رنگین کمان

  1. ترتیب رنگ ها به سلیقه شما بستگی دارد، اما ترتیبی که متداول تر بنفش، آبی، سبز، زرد، نارنجی و قرمز است. برای اینکه به همین ترتیب پیش برویم ابتدا دو سوم از ژله شاتوت را در نصف لیوان آب جوش حل کنید. برای آنکه ژله به طور کامل و یکنواخت در آب جوش حل گردد، مخلوط را روی بخار کتری قرار دهید و بهم بزنید.

  2. زمانی که پودر ژله به طور کامل حل شد، نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بهم بزنید.
  3. ژله را در قالب بریزید و آن را برای 20 الی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  4. یک سوم باقی مانده از پودر ژله را با یک سوم لیوان آب جوش مخلوط نموده و روی بخار کتری قرار دهید تا پودر ژله به طور کامل حل گردد.
  5. سپس یک چهارم لیوان بستنی وانیلی به آن اضافه کنید و بهم بزنید.
  6. ژله بستنی را درون قالب بریزید و مجددا برای 20 الی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  7. تمام مراحل را برای هر رنگ ژله باید به همین ترتیب انجام دهید.
  8. پس از آنکه اخرین لایه را نیز اضافه کردید، برای مدت چند ساعت ژله را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت گردد.
  9. اکنون باید ژله را در ظرف مناسبی برگردانید. ابتدا دور ژله را با استفاده از یک چاقو و به آرامی جدا کنید.
  10. کف ظرف مناسب را با استفاده از یک تکه یخ مربوط و سرد کنید.
  11. در یک ظرف مقداری آب جوش بریزید و برای یک لحظه قالب ژله را در آن قرار دهید و خارج کنید، اما توجه داشته باشید که آب جوش وارد ژله نگردد.
  12. ظرف سرو را روی قالب قرار داده و به سرعت ژله را برگردانید. قالب را اندکی تکان دهید تا ژله به وسط ظرف برود.
  13. با استفاده از دستمال کاغذی، ژله های آب شده را جمع کنید و به سرعت ظرف ژله رنگین کمان را فریزر منقل کنید تا مجددا سرد و سفت گردد. پس از چند دقیقه که از دما افتاد، آن را برای مدت دیگری نیز در یخچال قرار دهید.

ژله رنگین کمان آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

چند نکته:

  • به این نکته توجه داشته باشید که لایه های ژله باید بسته شوند، ولی کاملا سفت نشده باشند، زیرا در اینصورت لایه ها از یکدیگر جدا خواهند بود. اگر لایه ای کاملا سفت شده بود، لایه بعدی را قبل از آنکه ژله از حرارت بیفتد درون قالب بریزید.

  • زمانی که ژله مورد احتیاج برای هر لایه را آماده می کنید، باید صبر کنید تا حرارت خود را از دست بدهند و سپس درون قالب بریزید تا حرارت آن باعث آب شدن لایه قبلی نگردد.

  • برای اطمینان ابتدا با لیوان قالب مورد نظر را پر از آب کنید و حجم آن را بسنجید. سپس تقسیم کنید که برای هر لایه به چه میزان ژله احتیاج دارید.
  • اگر تمایل دارید که قطر ژله بستنی بیشتر گردد، نصف هر بسته پودر ژله را برای تهیه ژله بستنی کنار بگذارید و به همان نسبت نیز میزان آب سرد و گرم را اندازه کنید.
  • توجه داشته باشید که برای زیباتر شدن دسر، قطر لایه های ژله بستنی با یکدیگر و قطر لایه های ژله نیز بایکدیگر باید هم اندازه باشد.

  • گاهی برای آنکه برگرداندن ژله ساده تر باشد، قالب را اندکی چرب می نمایند. این اقدام اگرچه برگرداندن ژله را ساده تر خواهد نمود، اما رنگ آن را کدر می نماید.

  • در صورت تمایل از قالب های میان تهی بهره ببرید و هنگام سرو، وسط ژله را با تکه های میوه پر کنید.

  • از Hنجا که تهیه این ژله به حوصله و زمان احتیاج دارید، برای میهمانی ها بهتر است آن را از روز قبل درست کنید و یک روز در یخچال قرار دهید. این اقدام نه تنها به شما یاری می نماید که در روز میهمانی وقت بیشتری داشته باشید، بلکه بافت ژله را منسجم تر می نماید و احتمال باز شدن آن هنگام برگرداندن ژله را نیز کمتر می نماید.

  • اگر برای برگرداندن ژله مشکل دارید، می توانید در ظرف های شفاف یک نفره ژله رنگین کمان را تهیه نموده و به همان شکل سرو کنید.

ژله رنگین کمان دسری فوق العاده است، زیرا ترکیبی از رنگ ها و مزه ها را به شما هدیه می دهد. امروزه قالب های بسیار متنوعی برای ژله در بازار موجود است که می توانید به دلخواه از هر طرحی بهره ببرید. حتی می توانید از ظرف های شیشه ای نسوز نیز به جای قالب بهره ببرید.

منبع: ستاره
انتشار: 23 اسفند 1399 بروزرسانی: 23 اسفند 1399 گردآورنده: kheimehnews.ir شناسه مطلب: 803

به "طرز تهیه ژله رنگین کمان، دسری زیبا و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژله رنگین کمان، دسری زیبا و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید