مهیج ترین طعم های شکلات صبحانه

به گزارش خیمه نیوز، شکلات صبحانه، آن قدر مجذوب نماینده و هیجان آور است که هیچ کس دست رد به سینه اش نخواهد زد. شکلات صبحانه انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی فراوری و به بازار عرضه می گردد. اما تنوع و دسترسی به مواد تشکیل دهنده شکلات صبحانه، نه تنها آن را به یکی از لذیذترین المان های اصلی بازاری در وعده صبحانه تبدیل نموده است بلکه قابلیت تهیه در منزل را نیز فراهم نموده است. طرز تهیه آن بسیار آسان است و افراد براساس ذائقه شخصی، می توانند شکلات صبحانه تلخ یا شیرین خانگی تهیه و سرو نمایند.

مهیج ترین طعم های شکلات صبحانه

شکلات صبحانه بر پایه های (شیر، آرد و نشاسته) در منزل ساخته می گردد و تمامی این موارد در بازار و همینطور در فروشگاه خبرنگاران موجود هستند. با همراهی این مقاله 3 نوع شکلات صبحانه مجذوب نماینده و آسان یاد خواهید گرفت که به سفره صبحانه شما هیجان و شیرینی خواهد بخشید. چنانچه تهیه مواد اولیه برای شما مشکل است، کافی است خبرنگاران را روی تلفن همراه خود نصب کنید و تنها با چند کلیک، همه آنچه برای درست کردن شکلات صبحانه خانگی ضروری است را بخرید.

سپس ضروری است، مواد اولیه را به خوبی با هم مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از گذشت زمان کوتاهی مایعی شکلاتی خوش رنگ و طعمی در انتظار شماست. از هم زدن مداوم غافل نشوید. چرا که راز به دست آوردن یک شکلات صبحانه اعلاء همین مورد آخر است.

طرز تهیه شکلات صبحانه بر پایه شیر

مواد اولیه زیر به تعداد 4 نفر، زمان آماده سازی و پخت حداکثر 1 ساعت است. پیمانه مورد نظر این دستور تهیه، لیوان دسته دار فرانسوی است.

مواد لازم

پودر کاکائو1 پیمانه
شیر4 پیمانه
شکر یا پودر قند1.5 پیمانه
کره50 گرم

مراحل پخت

  1. ابتدا شکر را آسیاب کنید تا دانه درشت نباشد. می توانید از پودر قند بهره ببرید.
  2. شکر یا پودر قند را با پودر کاکائو به خوبی مخلوط کنید به طوری که هیچ دانه درشت یا گلوله شده ای در مخلوط باقی نماند.
  3. سپس شیر را به آن اضافه کنید و کاملاً هم بزنید.
  4. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. هم زدن مخلوط در این مرحله بسیار مهم است و باعث قوام و غلظت شکلات صبحانه می گردد. بنابراین به خاطر داشته باشید حتماً از حرارت ملایم بهره ببرید و مخلوط را به مدت حداکثر 45 دقیقه و به صورت مداوم هم بزنید.
  5. پس از گذشت این مدت مایع شکلاتی به غلظت مورد نظر خواهد رسید.
  6. زمانی که اطرف ظرف حباب تشکیل و غلیظ شد، کره را به مایع اضافه کنید.
  7. به محض این که کره ذوب شد، ظرف را از روی حرارت برداشته و مایع شکلاتی را به ظرف در داری منتقل کنید.
  8. پس از این که مایع خنک شد، در ظرف را بسته و آن را در یخچال نگهداری کنید.

به همین راحتی توانستید یک شکلات صبحانه شیرین در منزل تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه شکلات صبحانه بر پایه آرد

مواد اولیه زیر به تعداد 4 نفر و زمان پخت حداکثر 1 ساعت است. پیمانه مورد نظر این رسپی، لیوان دسته دار فرانسوی است. در نظر داشته باشید که شیر در تمام رسپی ها وجود دارد زیرا چربی شیر باعث غلظت و لطافت بافت شکلات می گردد. به هیچ عنوان از آب استفاده نکنید.

مواد لازم

پودر کاکائو1 الی 2 قاشق غذاخوری
شیر1 پیمانه
شکر یا پودر قند0.5 پیمانه
کره25 گرم
شکلات تخته ای شیرین یا تلخ (بسته به ذائقه)
کره فندق یا بادام زمینی

مراحل پخت

  1. شیر و کره طعم دار مورد نظر (فندق یا بادام زمینی) را در بلند ریخته تا خوب مخلوط شوند.
  2. آرد، پودر کاکائو و شکر را الک با هم مخلوط و نموده و به شیر طعم دار اضافه کنید.
  3. ظرف را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.
  4. قبل از غلیظ شدن مایع شکلاتی، شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید.
  5. پس از این که اطراف ظرف حباب تشکیل شد و مایع شکلاتی داخل ظرف به غلظت رسید، شکلات تخته ای ذوب شده را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
  6. زمانی که بافت شکلات صبحانه به غلظت دلخواه رسید، کره را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. پس از ذوب شدن و مخلوط شدن کره در مایع شکلات صبحانه، ظرف را از روی حرارت برداشته و مایع را به ظرفی دیگر منتقل کنید.
  7. پس از خنک شدن شکلات صبحانه خانگی، در ظرف را بسته و آن را در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه شکلات صبحانه بر پایه نشاسته

طرز تهیه شکلات صبحانه بر پایه نشاسته کاملاً مشابه رسپی قبلی است. تنها تفاوت موجود عدم استفاده از کره های طعم دار است. زیرا نشاسته به سرعت غلیظ می گردد و مواد اضافی داخل بافت نشاسته گلوله گلوله می شوند. بنابراین برای این رسپی بهتر است از پودر مغزها یا کره های آجیلی استفاده نکنید. مواد اولیه زیر به تعداد 4 نفر و زمان پخت کمتر از 1 ساعت است.

مواد لازم

پودر کاکائونصف پیمانه
شیر3 پیمانه
شکر یا پودر قند1 پیمانه
کره50 گرم
پودر نشاستهنصف پیمانه

مراحل پخت

  1. شیر و نشاسته را به خوبی مخلوط کنید به طوری که هیچ بافت گره داری در مایع باقی نماند و مایعی رقیق و یک دست حاصل گردد.
  2. پودر کاکائو و شکر را الک با هم مخلوط و نموده و به شیر اضافه کنید.
  3. ظرف را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و به صورت مداوم هم بزنید. (نشاسته به سرعت غلیظ می گردد بنابراین حواستان باشد از هم زدن مایع شکلاتی داخل ظرف به هیچ عنوان غافل نشوید. حدود 15 تا 20 دقیقه زمان ضروری است تا مخلوط به غلظت مناسب و بافتی لطیف برسد.)
  4. زمانی که اطراف ظرف حباب تشکیل شد و مایع شکلاتی داخل ظرف به غلظت رسید، کره را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  5. پس از این که کره در مایع حل شد، ظرف را از روی حرارت برداشته و مایع را به ظرفی دیگر منتقل کنید.
  6. بعد از خنک شدن شکلات صبحانه، در ظرف را بسته و آن را در یخچال نگهداری کنید.

ضروری است یادآوری کنیم که بافت و طعم شکلات صبحانه بر پایه نشاسته با بافت و طعم انواع دیگر شکلات صبحانه کاملاً فرق دارد. چنانچه طعم نشاسته را دوست ندارید، به مواد اولیه زیر شکلات تخته ای ذوب شده (مانند رسپی قبل) اضافه کنید.

کلام آخر

شکلات صبحانه، لذیذترین و مجذوب نماینده ترین طعم ممکن میان المان های صبحانه است. اما از این مایع مجذوب نماینده نه تنها در صبحانه بلکه به عنوان طعم دهنده انواع دسر و کیک نیز استفاده می نمایند. آغاز یک صبح دلپذیر و یا شارژ مجدد عصری پر هیجان، با شکلات های صبحانه قطعاً امکان پذیر خواهد بود. طرز تهیه شکلات صبحانه در منزل بسیار ساده است و ساده تر از آن بیانی بوده که در این مقاله نوشته شده است. پس حتماً تجربه شکلاتی و مهیج خود را با ما در میان بگذارید.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 20 بهمن 1403 بروزرسانی: 20 بهمن 1403 گردآورنده: kheimehnews.ir شناسه مطلب: 1712

به "مهیج ترین طعم های شکلات صبحانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مهیج ترین طعم های شکلات صبحانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید