طرز تهیه پلو انبه به 2 روش معروف
به گزارش خیمه نیوز، پلو انبه نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج و انبه با مواد مختلفی درست می گردد و برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی گزینه مناسبی خواهد بود.
به گزارش ، ایجاد تنوع در برنامه غذایی با تهیه غذا های جدیدی همچون پلو انبه امکان پذیر است. انبه پلو نوعی پلوی ترکیبی متشکل از انواع سبزیجات است که برنج و انبه در آن حرف اول را می زنند. این پلو به روش های مختلف و با مواد اولیه متنوعی درست می گردد که هر یک طعم و مزه منحصر به فردی دارند.
ران مرغ بدون پوست و استخوان 2 عدد
برنج 4 پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
سیر 1 حبه
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
فلفل چیلی قرمز 1 عدد
پیازچه 4 عدد
انبه سفت و رسیده و عظیم 1 عدد
گشنیز خرد شده 4 قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
سویا سس رقیق 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج را با کمی نمک خیس کنید و اجازه دهید 3-2 ساعت خیس بخورد.انبه را از درازا و تا جایی که ممکن است نزدیک به هسته، به دو نیم تقسیم کنید.
هسته انبه را خارج نموده، پوست آن را بگیرید و گوشت آن را به صورت ورقه های خلالی برش بزنید.مرغ را به صورت خلال های باریک برش بزنید، سپس برش های مرغ را همراه با زنجبیل، سیر و فلفل چیلی در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا مرغ مزه دار گردد.
فلفل دلمه ای را به صورت خلالی نازک برش بزنید و پیازچه ها را به صورت مورب، حلقه کنید.روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا داغ گردد، سپس خلال های مرغ را به آن اضافه نموده و به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
فلفل دلمه ای، سیر له شده و پیازچه را به تابه اضافه نموده و به تفت دادن مواد ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند، سپس گشنیز خرد شده را به تابه اضافه نموده و مواد را دو سه دقیقه دیگر تفت دهید.
انبه، نمک، فلفل، زنجبیل و سویا سس را به تابه اضافه نموده و مواد را هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید.برنج را آبکش کنید و همراه با مخلوط مرغ و سبزیجات به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید.
اجازه دهید پلو انبه به مدت 40-30 دقیقه دم بکشد، سپس حرارت را خاموش کنید.پلو انبه را در دیس بکشید و همراه با ترشی لیمو یا ترشی انبه سرو کنید.
نکته: انبه مورد استفاده در تهیه پلو انبه باید رسیده و سفت باشد تا در حین پخت، شکل خود را از دست ندهد.
انبه رسیده و سفت 1 عدد
برنج 225 گرم
ساقه کرفس 3 عدد
قیسی 75 گرم
بادام ورقه شده بوداده 75 گرم
گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
هسته انبه را خارج کنید، انبه را پوست بگیرید و گوشت آن را به صورت مکعب هایی به ابعاد 1 سانتی متر برش بزنید.برنج را با کمی نمک خیس کنید و پس از چند ساعت خیس خوردن، بپزید و آبکش کنید.ساقه کرفس را به صورت نوار های باریک برش بزنید.
قیسی را چند دقیقه در آب سرد خیس کنید تا نرم گردد، سپس آبکش نموده و به صورت تکه های مربعی برش بزنید.روغن را در تابه ای داغ کنید و ابتدا برش های کرفس را در آن تفت دهید تا نرم گردد، سپس گشنیز خرد شده، تکه های زردآلو و ورقه های بادام بوداده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و در پایان تکه های انبه را بیفزایید.مواد را هم بزنید تا یکدست شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
در یک قابلمه کمی روغن داغ کنید و سپس برنج آبکش و مواد را لایه به لایه در آن بریزید.
پلو انبه را به مدت 40-30 دقیقه دم بگذارید و سپس حرارت را خاموش کنید.پلو انبه را در دیس بکشید و روی آن را با چند برگ نعنا یا گشنیز تازه تزیین کنید.
نکته: برای درست کردن پرک بادام بوداده در منزل، می توانید بادام را چند دقیقه در آب جوش بریزید تا پوست قهوه ای رنگ روی ان به راحتی جدا گردد و پس از جدا کردن پوست، آن را به صورت ورقه ای برش بزنید. ورقه های بادام را در سینی فر بچینید و به مدت 5 الی 10 دقیقه در فری که از قبل روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید. در این فاصله مرتب آن ها را زیر و رو کنید و مراقب باشید که نسوزند.
پلو انبه از غذا هایی است که ترکیب خاص آن باعث شده طعم تازه ای از پلو را تجربه کنید. این غذا به راحتی و در زمان کوتاهی آماده می گردد و می تواند به عنوان نهار یا شام مورد استفاده قرار گیرد. گردو پلو نیز از جمله ترکیبات لذیذ غذایی است که تهیه آن نیز می تواند برنامه غذایی شما را از یکنواختی خارج کند. امیدواریم این غذا را در منزل تهیه کنید و تجربیات خود را در این زمینه با دیگران به اشتراک بگذارید.
منبع: ستاره
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان