خبرنگاران ارائه مشوق های بیمه ای برای اجرای طرح نسخه الکترونیک از نیمه دوم بهمن
به گزارش خیمه نیوز، تهران - خبرنگاران - مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: برای جلوگیری از تحمیل هزینه ها به مطب پزشکان، داروخانه ها و سایر مراکز پاراکلینیک از نیمه دوم بهمن ماه برای اجرای طرح نسخه الکترونیک مشوق هایی از جمله افزایش حداقلی در ویزیت از سوی بیمه و تسهیلات بدون ضامن در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرنگاران از سازمان بیمه سلامت، محمد مهدی ناصحی روز چهارشنبه درباره اجرای طرح نسخه الکترونیک اضافه نمود: در حال حاضر حدود 92 درصد مطب ها به سیستم نسخه نویسی الکترونیک متصل هستند. حدود 50 درصد اقدامات نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در کشور در حال اجرا است، به طوری که بعضی استان ها از جمله استان کردستان، کرمان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، قزوین و یزد پیشرفت قابل توجهی در این زمینه داشته اند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: سازمان نظام پزشکی کشور، انجمن پزشکان عمومی و انجمن داروسازان همکاری بسیار خوبی در اجرای این طرح دارند، زیرا به فواید اجرای این طرح برای ارائه دهندگان و گیرندگان خدمت واقف هستند.
وی اظهار کرد: در بخش دولتی نیز حدود 18 درصد مراکز درمانی و بیمارستان ها به شبکه نسخه نویسی الکترونیک متصل هستند. با توجه به زمان بندی اجرا شده در بهمن و اسفند امسال با همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت با بیمه ها، الکترونیکی شدن خدمات در بخش سرپایی بیمارستان ها با ایجاد زیرساخت ها، ساماندهی خواهد شد تا در سال آینده با پیشرفت و سرعت بالایی انجام گردد.
ناصحی ادامه داد: یک پارچه شدن سیستم های بیمه ای با همکاری حوزه فناوری اطلاعات وزارت بهداشت با بیمه ها در حال اجرا است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در تعرفه سال 1400 مشوق ها طوری پیش بینی شده که خدمات الکترونیک نیز در آن لحاظ گردد.
به گزارش خبرنگاران، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران پیش از این نیز گفته بود: برای نسخه های الکترونیک مشوق هایی در نظام پرداخت برای جامعه پزشکی در نظر گرفته شده که در راستای انجام آن مطالبات می تواند به موقع پرداخت گردد.
وی اعلام کرد: یک پارچگی خدمات الکترونیک و به خصوص نسخه نویسی الکترونیک از اولویت های نظام سلامت در سازمان های بیمه گر است، به طوری که برای افزایش، دقت و سرعت، تقسیم کار بین سه سازمان بیمه گر اصلی کشور اجرا شده است.
نسخه نویسی الکترونیک یکی از طرح های الکترونیک نظام سلامت محسوب می گردد که در سال های اخیر در راستای اجرای پرونده الکترونیک سلامت و نظارت بهینه تر بر نسخه ها جدی گرفته شده است. هرچند این طرح هنوز به طور کامل اجرایی نشده، اما اجرای کامل آن می تواند علاوه بر کاهش مصرف کاغذ در زمینه چاپ دفترچه های کاغذی بیمه، منجر به کاهش خطاهای نسخه نویسی و نظارت موثر سازمان های بیمه گر درمانی گردد. سازمان های بیمه گر مانند سازمان بیمه سلامت و سازمان تامین اجتماعی و سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح مجریان اصلی این طرح هستند.
منبع: ایرنا