جوجه دیگی در قابلمه بدون احتیاج به سیخ و منقل ، ترفندهای نرم و آبدار شدن

به گزارش خیمه نیوز، جوجه دیگی یا جوجه کباب قابلمه ای یکی از و از است که در تابه روی گاز طبخ می گردد و برای آماده کردن آن نیازی به فر یا منقل و سیخ نخواهید داشت. در هنگام تهیه این غذای لذیذ، شما می توانید قطعات مرغ را با انواع و اقسام مواد به صورت دلخواه مزه دار کنید. اگر دوست دارید روش های پخت تازه را امتحان کنید، با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه جوجه دیگی نرم و آبدار را به شما آموزش دهیم.

جوجه دیگی در قابلمه بدون احتیاج به سیخ و منقل ، ترفندهای نرم و آبدار شدن

طرز تهیه جوجه دیگی در یک نگاه

برای تهیه جوجه دیگی در قابلمه، کافی است قطعات مرغ را با پیاز خلالی، ماست، سس مایونز، فلفل و زعفران مرینیت کنید. این ترکیب را برای 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ استراحت کند و کاملا مزه دار گردد. سپس، اندازهی کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

گوشت مرغ طعم دار شده را هم در این تابه قرار دهید و درب تابه را ببندید تا مرغ روی حرارت کم بپزد و طلایی گردد. راستی در طول پخت، باید قطعات مرغ را پشت و رو کنید تا همه قسمت های آن به یک اندازه برشته گردد. این غذای خوشمزه را به دلخواه می توانید با نان یا با برنج میل کنید.

برای مطالعه جزییات و مراحل کامل رسپی جوجه کباب قابلمه ای ادامه این مطلب را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب قابلمه ای (برای 4 نفر)

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
سینه مرغ یا جوجه کباب آماده1 کیلوگرم
پیاز1 عدد بزرگ
زعفران (دم نموده غلیظ)3 الی 4 قاشق غذاخوری
کره حیوانی2 قاشق غذاخوری
ماست3 قاشق غذاخوری
سس مایونز1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
برنج یا نانبرای سرو جوجه کباب دیگی

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 2 ساعت

مدت زمان لازم برای تهیه جوجه دیگی: 25 الی 35 دقیقه

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه جوجه دیگی

درست کردن جوجه کباب زعفرانی در قابلمه و بدون سیخ با استفاده از گوشت سینه، ران یا حتی با بال مرغ مرینیت شده در قابلمه روی گاز بدون احتیاج به فر یا منقل قابل انجام است.

مرحله اول: مواد اولیه جوجه دیگی را آماده کنید

پیش از آغاز مراحل طرز تهیه جوجه دیگی، پیاز شسته شده و بدون پوست را به صورت خلالی برش بزنید و کنار بگذارید. گوشت سینه مرغ را هم به خوبی بشویید و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن خارج گردد. سپس، گوشت سینه مرغ شسته شده را در ابعاد جوجه کبابی خرد کنید.

در صورت تمایل، برای خرید گوشت مرغ می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: گوشت مرغ را زعفرانی کنید

در این مرحله از طرز تهیه جوجه کباب قابلمه ای، قطعات گوشت سینه مرغ را در ظرف مناسبی بریزید. سپس، زعفران را به گوشت مرغ اضافه کنید. قطعات مرغ و زعفران را به خوبی ترکیب کنید تا مرغ حسابی رنگ و طعم زعفران را به خودش بگیرد.

برای خرید زعفران می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: پیاز و ادویه ها را اضافه کنید

حالا، پیاز را که قبلا به صورت خلالی برش زدید همراه با اندازهی نمک و ادویه ها شامل فلفل سیاه و فلفل قرمز به گوشت مرغ زعفرانی اضافه کنید. مواد داخل ظرف را به خوبی زیر و رو کنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند و ادویه ها هم مانند زعفران به خورد گوشت مرغ بروند.

برای خرید نمک و انواع ادویه مانند فلفل سیاه و فلفل قرمز می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: مواد مرینیت جوجه دیگی را تکمیل کنید

در این مرحله از طرز تهیه جوجه کباب دیگی، ماست و سس مایونز () را نیز به ظرف حاوی مرغ مرینیت شده اضافه کنید. دوباره مواد داخل ظرف را زیر و رو کنید و قطعات مرغ را با دست ماساژ دهید تا همه طعم دهنده ها به گوشت مرغ نفوذ نموده و آن را حسابی مزه دار نمایند.

برای خرید ماست و سس مایونز می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: گوشت مرغ را استراحت دهید

پس از ترکیب کردن محتویات درون ظرف، در این مرحله از طرز تهیه جوجه کباب تابه ای آبدار، درب ظرف حاوی مواد جوجه کباب قابلمه ای را ببندید یا روی آن را با سلفون بپوشانید. سپس، این ظرف را برای 2 ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت مرغ کاملا استراحت کند و طعم دار گردد.

مرحله ششم: جوجه دیگی را بپزید

پس از گذشت این مدت، دیگر وقت آن است ظرف حاوی جوجه مزه دار شده را از یخچال بیرون بیاورید. سپس، کره حیوانی را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا گرم گردد. در ادامه، پیازهای خلالی را از روی قطعات گوشت مرغ جدا کنید تا در حین پخت نسوزند.

پس از آن، برش های جوجه مزه دار شده را کف تابه بچینید و درب تابه را ببندید. حدود 25 الی 35 دقیقه صبر کنید تا جوجه دیگی روی حرارت میانه بپزد و طلایی گردد. در طول این مدت، جوجه ها را چندین بار پشت و رو کنید و از روغن کف قابلمه روی جوجه ها بریزید تا همه قسمت های مرغ به یک اندازه سرخ گردد. در ادامه، درب قابلمه را دوباره ببندید و منتظر بمانید تا جوجه قابلمه ای شما آماده گردد.

برای خرید انواع کره گیاهی و حیوانی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: جوجه قابلمه ای را سرو کنید

پس از گذشت این مدت و اطمینان از سرخ شدن قطعات مرغ، جوجه دیگی را در ظرف سرو قرار دهید و همراه با نان و نوش جان کنید. شما می توانید سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را هم سرخ نموده و با این غذای خوشمزه سرو کنید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع نان و انواع برنج ایرانی و خارجی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه جوجه دیگی بدون سیخ و منقل

  • کره حیوانی عطر و طعم بسیار خوبی دارد و به خوشمزه تر شدن مزه جوجه دیگی یاری می نماید. بنابراین، پیشنهاد می کنیم در طرز تهیه جوجه کباب تابه ای بدون سیخ حتما از این نوع کره بهره ببرید.
  • سس مایونز یک ترکیب چرب است که به طعم دهی بهتر و آبدارتر شدن جوجه کباب قابلمه ای یاری می نماید.
  • بسته به طبع و ذائقه، می توانید اندازهی رب نارنج و آبلیمو یا آب نارنج تازه را هم به مواد مرینیت جوجه دیگی اضافه کنید.
  • موقع مرینیت کردن قطعات مرغ، ابتدا زعفران را روی گوشت مرغ بریزید و هم بزنید تا کاملا به خورد مرغ برود و هدر نگردد. سپس، می توانید پیاز و باقی مواد را اضافه کنید.
  • در صورت تمایل، برای درست کردن جوجه کباب قابلمه ای به جای گوشت سینه مرغ می توانید از ران مرغ، بال مرغ یا ترکیب این ها بهره ببرید.
  • در هنگام آماده کردن جوجه دیگی اگر می خواهید از ران مرغ بهره ببرید، بهتر است ابتدا استخوان های ران را جدا کنید. به این ترتیب، می توانید از مغز پخت شدن قطعات مرغ مطمئن باشید.
  • توصیه می کنیم قطعات مرغ را در ابعاد نسبتا کوچک برش بزنید تا مدت زمان پخت جوجه دیگی شما کوتاه تر گردد.
  • در صورت تمایل، می توانید اندازهی پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر زنجبیل و زیره سیاه را نیز به مواد مرینیت جوجه دیگی اضافه کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن جوجه کباب دیگی خانگی

چکار کنیم جوجه دیگی خشک نگردد؟

برای اطمینان از نرم و آبدار شدن جوجه کباب قابلمه ای، حتما سس مایونز یا روغن زیتون را در فهرست مواد لازم برای طعم دار کردن مرغ بگنجانید. ضمناً، یادتان باشد که در هنگام پخت، برش های پیاز را از روی گوشت مرغ جدا کنید. به این ترتیب، جوجه قابلمه ای شما خشک و سفت نمی گردد و طعم سوختگی نمی گیرد.

چرا به جوجه کباب سس مایونز می زنن؟

افزودن سس مایونز به ترکیبات جوجه کباب موجب نرمی، لطافت و خوشمزه تر شدن مرغ می گردد. اگر می خواهید جوجه دیگی آبدار و لذیذی داشته باشید، حتما اندازهی سس مایونز را به مواد مرینیت اضافه کنید.

یک مرغ میانه برای چند نفر جوجه کباب می دهد؟

هر یک عدد مرغ برای 4 نفر جوجه کباب می دهد.

اندازه جوجه برای هر نفر در جوجه کباب با استخوان و بی استخوان چقدر است؟

برای جوجه کباب برای هر نفر به مقدار 300 الی 400 گرم گوشت جوجه احتیاج است. برای جوجه کباب با استخوان و بی استخوان به ازای هر نفر 300 الی 400 گرم سینه یا ران و کتف در نظر بگیرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 28 بهمن 1403 بروزرسانی: 28 بهمن 1403 گردآورنده: kheimehnews.ir شناسه مطلب: 1717

به "جوجه دیگی در قابلمه بدون احتیاج به سیخ و منقل ، ترفندهای نرم و آبدار شدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جوجه دیگی در قابلمه بدون احتیاج به سیخ و منقل ، ترفندهای نرم و آبدار شدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید