ته چین کباب تابه ای ، با این فرمول مثل رستوران درستش کن

به گزارش خیمه نیوز، ته چین کباب تابه ای یکی از خوشمزه ترین است که از تلفیق دو مدل از محبوب ترین غذاهای ایرانی یعنی کباب تابه ای و ته چین تشکیل می گردد. این به روش های گوناگونی طبخ می گردد. اگر شما هم دوست دارید روش پخت انواع ته چین رستورانی و کافه ای را بلد باشید، با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه ته چین کباب تابه ای را به شما آموزش دهیم. فیلم طرز تهیه کباب تابه ای را هم در این مطلب دیدن کنید.

ته چین کباب تابه ای ، با این فرمول مثل رستوران درستش کن

طرز تهیه ته چین کباب تابه ای در یک نگاه

برای درست کردن ته چین کباب تابه ای، ابتدا گوشت چرخ نموده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و بعلاوه، با تفاله پیاز و فلفل رنده شده ترکیب کنید. این ترکیب را برای چند دقیقه ورز دهید تا همه طعم ها به خورد یکدیگر بروند. سپس، مایه کباب تابه ای را در یخچال استراحت دهید و پس از آن، در تابه حاوی روغن داغ به صورت یکنواخت پهن نموده و در روغن سرخ کنید.

از سوی دیگر، زرده تخم مرغ، ماست، زعفران دم نموده و کمی نمک را در کاسه مناسبی ترکیب کنید تا مایه یکدستی ایجاد گردد. برنج خیس خورده را هم بجوشانید تا دندان گیر گردد. سپس، برنج را آبکش نموده و به دلخواه، نیمی از برنج آبکش شده یا همه آن را در مایه ته چین بریزید و به آرامی هم بزنید.

مقداری روغن را در قابلمه نچسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. بخشی از برنج آغشته به مایه ته چین را در این قابلمه بریزید و روی برنج را با قطعات کباب تابه ای بپوشانید. سپس، باقی برنج را هم روی کباب تابه ای اضافه نموده و چند قطعه کوچک کره را روی لایه آخر برنج قرار دهید.

در آخر، درب قابلمه را ببندید و پس از آن که قابلمه بخار کرد، حرارت را ملایم کنید تا ته چین کباب تابه ای شما ظرف 45 دقیقه الی یک ساعت دم بکشد و طلایی گردد. این غذا را می توانید با زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل طرز تهیه تهچین کباب تابه ای ادامه این مطلب را بخوانید. فیلم طرز تهیه کباب تابه ای را هم دیدن کنید.

مواد لازم برای تهیه ته چین کباب تابه ای (برای 2 الی 3 نفر)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
برنج2 لیوان فرانسوی دسته دار
گوشت چرخ نموده200 گرم
پیاز1 عدد میانه
فلفل دلمه ای1/4 یک عدد
ماست چکیده
زرده تخم مرغ2 عدد
زعفران (دم نموده غلیظ)به مقدار دلخواه
کره20 گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار کافی
زرشک، خلال پسته و خلال بادامبرای تزیین تهچین کباب تابه ای

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 1 ساعت

مدت زمان لازم برای پخت ته چین کباب تابه ای: 45 الی 60 دقیقه

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه ته چین کباب تابه ای

در طرز تهیه ته چین کباب تابه ای مثل کافی است کباب دیگی یا همان یا و مایه برنج ته چین را مطابق معمول آماده کنید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

پیش از آغاز مراحل طرز تهیه ته چین کباب تابه ای، برنج را به خوبی بشویید تا آب برنج زلال گردد. سپس، برنج شسته شده را با مقداری آب و یک قاشق غذاخوری نمک در ظرف مناسبی بریزید تا برای 1 الی 2 ساعت (بسته به نوع برنج) خیس بخورد.

سپس، پیاز و فلفل دلمه ای شسته شده را به صورت درشت رنده کنید. در ادامه، پیاز و فلفل دلمه ای رنده شده را با دست فشار دهید تا آب آن ها گرفته گردد. برای تهیه کباب تابه ای شما فقط به تفاله پیاز و فلفل دلمه ای احتیاج دارید.

در صورت تمایل، برای خرید نمک و انواع برنج می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: مایه کباب تابه ای را آماده کنید

در این مرحله از دستور پخت ته چین با کباب تابه ای، تفاله پیاز و فلفل رنده شده را در ظرف مناسبی بریزید. گوشت چرخ نموده و مقداری نمک و پودر فلفل سیاه را نیز به این ترکیب اضافه کنید. این مواد را برای 5 الی 10 دقیقه ورز دهید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و طعم همه مواد به خورد هم برود.

برای خرید انواع ادویه مانند فلفل سیاه و انواع گوشت مانند گوشت چرخ نموده می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: مایه کباب تابه ای را استراحت دهید

پس از ورز دادن همه مواد، روی ظرف حاوی مایه کباب تابه ای را با سلفون بپوشانید و این ظرف را حداقل برای 20 الی 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند و خودش را بگیرد. اگر برای استراحت دادن مایه کباب تابه ای وقت کافی ندارید، می توانید از این مرحله چشم پوشی کنید.

مرحله چهارم: مایه کباب تابه ای را سرخ کنید

پس از گذشت این مدت، مقداری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. سپس، مایه کباب تابه ای را از یخچال بیرون بیاورید و به صورت صاف و یکدست کف این تابه پهن کنید. پس از گذشت یک دقیقه، حرارت را ملایم نموده و حدود 8 الی 12 دقیقه صبر کنید تا یک طرف کباب تابه ای سرخ گردد.

برای خرید روغن سرخ کردنی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: کباب تابه ای را برش بزنید

پس از آن که یک طرف کباب تابه ای سرخ شد، مایه کباب تابه ای را با لبه کفگیر در ابعاد دلخواه برش بزنید. سپس، هر یک از قطعات را پشت و رو کنید تا سمت دیگر کباب ها هم ظرف چند دقیقه سرخ گردد. در ادامه، کباب های سرخ شده را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا بعدا به ته چین اضافه کنید.

مرحله ششم: برنج را بجوشانید

پس از گذشت مدت زمان لازم برای خیس خوردن برنج، قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب نموده و به مقدار یک قاشق مرباخوری نمک و کمی روغن به این قابلمه اضافه کنید. این قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید تا بجوشد.

سپس، آب برنج خیس خورده را خالی کنید و خود برنج را در قابلمه در حال جوش بریزید. حدود 7 دقیقه صبر کنید تا برنج نیم پز و دندان گیر گردد. منظور این است که لایه خارجی برنج باید نرم گردد و مغز برنج سفت باقی بماند.

مرحله هفتم: برنج را آبکش کنید

پس از اطمینان از نیم پز شدن برنج، آن را در سبد بریزید تا آب اضافی برنج خارج گردد. توجه داشته باشید، برای جلوگیری از نرم و شفته شدن ته چین، توصیه می کنیم برنج را دان تر از همواره بردارید و آبکشی کنید. سبد حاوی برنج آبکش شده را زیر آب ولرم بگیرید تا نشاسته اضافی برنج رفع گردد.

مرحله هشتم: مایه ته چین را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه ته چین کباب لاپلو، زرده تخم مرغ را همراه با ماست چکیده، مقداری زعفران دم نموده و کمی نمک در کاسه مناسبی بریزید. این ترکیب را با چنگال حسابی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند و مایه یکدستی ایجاد گردد.

برای خرید تخم مرغ، ماست چکیده و زعفران می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله نهم: برنج را با مایه ته چین ترکیب کنید

حالا، برنج آبکشی شده را در کاسه حاوی مایه ته چین بریزید و محتویات این کاسه را به آرامی هم بزنید تا برنج بدون خرد شدن با مایه ته چین ترکیب گردد. در این مرحله، به دلخواه می توانید همه برنج یا فقط نیمی از آن را به مایه ته چین آغشته کنید.

مرحله دهم: ته چین کباب تابه ای را در قابلمه قرار دهید

پس از انجام مراحل بالا، مقداری روغن را در قابلمه مناسب و نچسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم گردد. سپس، بخشی از برنج آغشته به مایه ته چین را در این قابلمه بریزید و صاف کنید تا برنج همه قسمت های کف قابلمه را بپوشاند.

در ادامه، کباب تابه ای را که قبلا آماده کردید روی این لایه برنج بچینید. پس از آن، به جای مانده برنج را هم روی کباب تابه ای بریزید.

مرحله یازدهم: ته چین با کباب تابه ای را بپزید

پس از قرار دادن همه مواد در قابلمه، مقداری کره را به قطعات کوچک برش بزنید و این قطعات را روی سطح آخرین لایه برنج قرار دهید. سپس، درب قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا قابلمه بخار کند. پس از آن که قابلمه بخار کرد، حرارت را ملایم نموده و حدود 45 دقیقه الی 1 ساعت صبر کنید تا ته چین کباب تابه ای شما کاملا بپزد و ته دیگ آن طلایی گردد.

برای خرید کره می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: ته چین کباب تابه ای را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، حرارت را خاموش نموده و درب قابلمه را باز کنید. چند دقیقه منتظر بمانید تا کباب تابه ای زیر برنج یا همان ته چین کباب تابه تا حدودی حرارت خودش را از دست بدهد و کمی منسجم تر گردد.

سپس، ته چین کباب تابه ای خوشمزه را در ظرف سرو برگردانید و روی آن را با زرشک، خلال پسته () و خلال بادام () تفت داده شده تزیین کنید.

برای خرید زرشک، خلال پسته و خلال بادام می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه ته چین کباب تابه ای در فر

در طرز تهیه ته چین کباب تابه ای در فر، ابتدا فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس، کف و دیواره های یک ظرف پیرکس را چرب کنید و محتویات ته چین را در این ظرف پیرکس قرار دهید و فشرده کنید.

مقداری کره را روی قسمت های مختلف لایه آخر ته چین کباب تابه ای قرار دهید. درب این ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت یک ساعت در فر بگذارید تا ته چین شما آماده گردد.

نکات مهم در طرز تهیه ته چین کباب تابه ای

  • در صورت تمایل، پس از قرار دادن کباب تابه ای لابه لای برنج آغشته به مایه ته چین، می توانید مقداری پودر سماق، پودر غوره یا پودر لیمو عمانی را نیز روی کباب ها بپاشید و سپس، لایه دیگر برنج را اضافه کنید.
  • در طرز تهیه ته چین کباب دیگی، می توانید دو عدد گوجه فرنگی شسته شده را نصف کنید و همراه کباب تابه ای در روغن تفت دهید. سپس، گوجه های سرخ شده را نیز با کباب تابه ای به قابلمه ته چین اضافه کنید.
  • توجه داشته باشید، پس از اضافه کردن برنج به مایه ته چین نباید این مواد را زیادی هم بزنید. در غیر این صورت، دانه های برنج نیم پز شده خرد می شوند و شکل ظاهری ته چین شما در نهایت خراب می گردد.
  • یادتان باشد، جنس برنج ها با یکدیگر فرق دارد. بنابراین، زمان مورد احتیاج برای نیم پز شدن هر برنجی با دیگری تفاوت دارد.
  • بهتر است از یک شعله پخش کن هنگام آماده کردن ته چین روی حرارت بهره ببرید.
  • بعد از 45 دقیقه ته چین را چک کنید. اگر دور آن طلایی شده باشد، یعنی آماده سرو است و باید از روی حرارت برداشته گردد.
  • حتما حواستان باشد تا برنج را زنده تر یا دان تر از حالت معمول از روی حرارت بردارید و آبکش کنید؛ در غیر این صورت ته چین له می گردد و ظاهر خوبی نخواهد داشت.
  • از ماست غلیظ و چکیده در تهیه ته چین بهره ببرید. اگر ماست آب دارد، ابتدا آب ماست را جدا کنید. برترین ماست برای تهیه ته چین، ماست چکیده است.

فوت و فن های خوشمزه شدن ته چین کباب تابه ای

در طرز تهیه ته چین با کباب تابه ای از چه نوع ماستی استفاده کنیم؟

در طرز تهیه انواع ته چین از ماستی بهره ببرید که رقیق نباشد و آب آن باعث شل شدن و شفته شدن برنج نگردد. برترین ماست برای تهیه ته چین، ماست چکیده است.

چرا ته چین سفت می گردد؟

برای درست کردن ته چین بهتر است همواره از زرده تخم مرغ بهره ببرید چون باعث می گردد در خاتمه پخت، ته دیگ نرم تر و لطیف تری داشته باشید. اگر از تخم مرغ کامل (زرده و سفیده با هم) بهره ببرید، احتمال سفت و خشک شدن ته دیگ ته چین شما بالا می رود. بعلاوه، استفاده از تخم مرغ زیاد باعث خشک شدن ته چین و استفاده از تخم مرغ کمتر از حد توصیه شده باعث شل و وارفته شدن ته چین می گردد.

چرا ته چین وا می رود؟

اگر مقدار تخم مرغ کمتر از مقدار توصیه باشد؛ یا اگر به جای ماست چکیده از ماست رقیق بهره ببرید؛ یا اگر نسبت مواد را رعایت نکنید، ته چین شما وا می رود.

چرا ته چین به قابلمه می چسبد؟

استفاده از قابلمه نامناسب، کم بودن مقدار روغن مصرفی، داغ نکردن روغن، پخت ته چین روی حرارت نامناسب و کم بودن زمان پخت از اصلی ترین دلایل چسبیدن انواع ته چین به حساب می آیند.

منبع: افق کوروش
انتشار: 14 اسفند 1403 بروزرسانی: 14 اسفند 1403 گردآورنده: kheimehnews.ir شناسه مطلب: 1719

به "ته چین کباب تابه ای ، با این فرمول مثل رستوران درستش کن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ته چین کباب تابه ای ، با این فرمول مثل رستوران درستش کن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید