جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب

به گزارش خیمه نیوز، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: مصرف لبنیات وقتی موثر است که از انواع کم چرب آن استفاده شود چرا که جذب کلسیم لبنیات پرچرب پایین تر بوده و موجب کاهش یافتن جذب کلسیم می شود.

جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب

نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف لبنیات به خصوص شیر و ویتامین D در حفظ سلامت استخوان ها تاثیرگذار است.

وی عنوان کرد: ویتامین D، ویتامینی محلول در چربی است و برای افراد چاق به دلیل این که چربی بدن شان زیاد است، این ویتامین در چربی ها گیر می افتد و در نتیجه از آن استفاده بهینه نمی شود و همین مساله فرد را با کمبود ویتامین D روبرو می کند.

علیزاده اسیدهای چرب و چربی ها را در سلامت استخوان ها تاثیرگذار خواند و گفت: یکی از عوامل ابتلا به پوکی استخوان، مصرف اسیدهای چرب اشباع است.

وی ادامه داد: احتمال بروز پوکی استخوان میان افرادی که روغن های جامد گیاهی و حیوانی به مقدار زیاد مصرف می کنند، افزایش می یابد.

منبع: همگردی
انتشار: 27 دی 1399 بروزرسانی: 27 دی 1399 گردآورنده: kheimehnews.ir شناسه مطلب: 690

به "جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید