تعداد دفن روزانه اموات در بهشت زهرا (س) اعلام شد
به گزارش خیمه نیوز، مدیرعامل سازمان بهشت زهرای تهران با اشاره به آمار روزانه دفن اموات در آرامستان پایتخت، گفت: سازمان بهشت زهرا (س) آماده ارائه یاری های مادی و معنوی به سایر آرامستان های کشور است.

به گزارش فارس، سعید خال، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) در جلسه اتحادیه مدیران عامل آرامستان های سراسر کشور اظهارداشت: ما در بهشت زهرای تهران به مردم توصیه کردیم صرفا برای تدفین اموات به آرامستان مراجعه نمایند و تا کنون مردم هم همکاری کردند.
وی با اشاره به شرایط فوق قرمز شیوع ویروس کرونا در بیشتر کلان شهرها، گفت: توصیه ما در این شرایط به مردم این است که صرفا برای تدفین اموات به آرامستان ها بیایند و در قطع زنجیره شیوع بیماری کرونا با مدیریت شهری همکاری نمایند.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با اشاره به اینکه به طور متوسط بهشت زهرای تهران روزانه 200 متوفی معمولی دارد و تعداد قابل توجهی هم متوفی کرونایی به سازمان بهشت زهرا (س) وارد می گردد، اضافه کرد: اگر در کنار هر متوفی فقط 10 نفر به این سازمان مراجعه نمایند عدد بالایی می گردد. پس این موضوع همکاری و مشارکت شهروندان را طلب می کنید.
خال گفت: پرسنل سازمان بهشت زهرا (س) 250 روز است که در بحران هستند و تمامی اماکن سازمان بهشت زهرا (س) روزانه چندین مرتبه ضدعفونی می شوند و همچنین دفن اموات کرونایی نیز با رعایت کامل پروتکل ها و تکریم حدبیشتری خانواده ها انجام می گردد.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) توضیح داد: بهشت زهرا (س) به لحاظ معنوی و مادی در بحران کرونا آماده یاری و ارائه مشاوره لازم به سایر آرامستان ها است.
منبع: فرارو