کاپ کیک اسفناج؛ کیک سالم و خوش رنگ کاپ کیک اسفناج؛ کیک سالم و خوش رنگ
به گزارش خیمه نیوز، همواره در پی تنوع در سفره های خود هستید؟ دوست دارید یک دسر خوشمزه و مجلسی درست کنید که غیر از طعم عالی، مقوی و مغذی نیز باشد؟ کاپ کیک اسفناج را امتحان کنید!

همه ما در تدارک مهمانی ها و مجالس خاص و خانوادگی، همواره در پی دسر خوشمزه، مجلسی و در عین حال سالم و مقوی هستیم. کاپ کیک اسفناج می تواند یک انتخاب ایده آل برای شما باشد.
طعم خوش سلامتی با کاپ کیک اسفناجاین کاپ کیک ها با رنگ سبز مجذوب نماینده و طعم دلنشینشان، نه تنها زینت بخش سفره ها خواهند بود؛ بلکه با خواص بی نظیری که دارند سلامتی را برای ما و عزیزانمان به ارمغان می آورند.
در این مقاله طرز تهیه کاپ کیک اسفناج را به ساده ترین روش به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید این دسر خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم و خواص آن لذت ببرید.
اندازه کالری | 250 کالری |
زمان لازم برای آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 35 دقیقه |
تعداد نفرات | آسان |
درجه سختی | 8 نفر |
کاپ کیک اسفناج؛ کیک سالم و خوش رنگ
این کاپ کیک به راحتی و با مواد اولیه ساده ای درست می گردد. اگر اعضای خانواده و به خصوص بچه ها شما از مصرف اسفناج فراری هستند، کاپ کیک اسفناج یک راهکار عالی برای مصرف بیشتر این سبزی مفید و مغذی به ویژه برای بچه ها بدغذا است.
با کاپ کیک اسفناج به جنگ بدغذایی بچه ها بروید!البته کیک اسفناج نیز یک راهکار عالی برای خوراندن اسفناج به بچه ها است. اگر درست کردن این کیک را بلد نیستید می توانید طرز تهیه آن را در بلاگ خبرنگاران یاد بگیرید.
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
برگ اسفناج | 250 گرم |
روغن مایع | 3.4 لیوان |
آب لیموترش تازه | 1 قاشق غذاخوری |
آرد شیرینی پزی | 2 پیمانه |
بیکینگ پودر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1.4 قاشق چای خوری |
خامه قنادی و شکلات چیپسی (برای تزیین) | به میزان لازم |
طرز تهیه کاپ کیک اسفناج
مرحله اول: فر را روشن نموده و آن را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. در این فاصله برگ های اسفناج که از قبل شسته بودید را پاک کنید و داخل غذاساز یا آسیاب بریزید تا پوره شوند. دقت داشته باشید که باید در خاتمه 3.4 پیمانه پوره اسفناج داشته باشید.
سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط نموده و سه بار الک کنید و کنار بگذارید. خامه قنادی را نیز در دمای محیط قرار دهید تا نیمه یخی گردد.
کاپ کیک اسفناج؛ یک میان وعده دلچسب و مغذیمرحله دوم: تخم مرغ ها، وانیل و شکر را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب بزنید تا حجیم و کرم رنگ گردد.
پس از آن پوره اسفناج، آب لیموترش و روغن مایع را داخل غذاساز بریزید و با هم میکس کنید یا با استفاده از گوشت کوب برقی همه آن ها را با هم خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدست گردد. این مخلوط را به تخم مرغ اضافه نموده و مواد را هم بزنید.
مرحله سوم: اکنون مخلوط آرد را طی 3 مرحله به مواد بیفزایید و با هر مرحله افزودن آرد، ترکیب را با لیسک خوب هم بزنید.
سپس قالب مافین را با کپسول کاغذی بپوشانید و تا 2.3 کپسول ها را با مایه کیک پر کنید.
مرحله چهارم: قالب مافین ها را در فر که از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت 35 دقیقه کاپ کیک ها در فر پخته شوند.
پس از پخت کاپ کیک ها، آن ها را از فر خارج نموده و با خامه قنادی زده شده تزیین کنید و در خاتمه روی آن ها شکلات چیپسی بریزید.
کاپ کیک اسفناج؛ یک دسر آسان و سریع برای مهمانی هانکات پخت کاپ کیک اسفناج
- از اسفناج تازه و باکیفیت بهره ببرید.
- برای طعم بهتر کاپ کیک اسفناج می توانید از شکر قهوه ای به جای شکر سفید بهره ببرید.
- اگر طعم لیموترش را دوست ندارید می توانید آن را حذف نمایید.
- به جای آرد شیرینی پزی می توانید از آرد نانوایی بهره ببرید، اما در این صورت ممکن است کاپ کیک ها کمی سفت تر شوند.
- برای پف بیشتر کاپ کیک ها، بیکینگ پودر را به آرد اضافه نمایید و بلافاصله بعد از مخلوط کردن، مواد را داخل فر قرار دهید.
خواص کاپ کیک اسفناج
کاپ کیک اسفناج یک دسر بسیار عالی و لذیذ است که می تواند برترین گزینه برای یک میان وعده دلچسب، عصرانه یا صبحانه باشد. این دسر لذیذ علاوه بر طعم عالی که دارد بسیار مفید و مغذی نیز است. از جمله خواص بی شمار کاپ کیک اسفناج می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی: اسفناج سرشار از ویتامین های A، C، K، E، B6، فولات، منگنز، آهن، کلسیم و پتاسیم است. این ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامتی بدن ضروری هستند و در تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت قلب و عروق، سلامت استخوان ها و دندان ها، سلامت پوست و مو و پیشگیری از بیماری های مختلف مؤثر هستند.
- فیبر بالا: اسفناج منبع خوبی از فیبر است. فیبر به هضم غذا، تنظیم قند خون، کاهش کلسترول و پیشگیری از یبوست یاری می نماید.
- آنتی اکسیدان ها: اسفناج منبعی غنی از آنتی اکسیدان های مختلف است. آنتی اکسیدان ها به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد یاری می نمایند. رادیکال های آزاد از عوامل اصلی بروز بیماری های مختلف مانند سرطان، بیماری های قلبی و عروقی و آلزایمر هستند.
- کم کالری و چربی کم: کاپ کیک اسفناج کالری و چربی کمی دارد و یک انتخاب مناسب برای افرادی است که در پی تناسب اندام هستند.
اگر شما نیز ازز آن دسته افرادی هستید که تغذیه سلام یکی از مهم ترین اصول زندگی تان است توصیه می کنیم، طرز تهیه املت اسفناج را در بلاگ خبرنگاران یاد بگیرید.
در آخر…
طرز تهیه کاپ کیک اسفناج به ساده ترین روش را در این مقاله به شما آموزش دادیم. امیدواریم که از این دستور تهیه لذت برده باشید و بتوانید آن را در خانه تهیه کنید.
کاپ کیک اسفناج؛ یک دسر ایده آل برای یک روز پرانرژیکاپ کیک اسفناج یک دسر خوشمزه، مجلسی و مغذی است که به راحتی و با مواد اولیه ساده در منزل تهیه می گردد. این کاپ کیک با رنگ سبز مجذوب نماینده و طعم دلنشین خود می تواند زینت بخش سفره های شما در مهمانی ها و مجالس خاص باشد.
منبع: اسنپ فود