طرز تهیه شیرینی نخود چی
به گزارش خیمه نیوز، راز پخت این شیرینی فقط و فقط استفاده از آرد نخودچی مرغوب و لطیف است. حتی احتیاج به هیچ وسیله یا ابزار خاصی ندارید. بنابراین آرد مرغوب را تهیه کنید و باقی کار را به ما بسپارید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از کتاب کاله
مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی
آرد نخودچی مرغوب 500 گرم
کره یا روغن صاف قنادی یا روغن جامد 250 گرم
پودر قند یا شکر 250 گرم
زعفران ساییده شده یک قاشق چای خوری
هل ساییده شده یک قاشق چای خوری
پودر یا خلال پسته و بادام به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی نخودچی
مرحله اول
ابتدا کره یا روغن صاف قنادی را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا نرم گردد سپس از طریق یک همزن برقی، چند دقیقه هم بزنید.
مرحله دوم
پودر قند یا شکر را داخل روغن ریخته و به مدت 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا حل گردد سپس پودر هل را به مخلوط اضافه نموده و دوباره هم بزنید.
مرحله سوم
آرد نخودچی را 2 تا 3 بار الک کنید تا کاملا صاف و یک دست گردد سپس به مخلوط اضافه نموده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر را کمی ورز دهید. دقت کنید که خمیر نباید بیش از حد ورز داده گردد، چون این کار موجب به روغن افتادن خمیر می گردد.
مرحله چهارم
در ادامه زعفران دم نموده را اضافه نموده و مخلوط کنید تا خمیر کاملا یک دست و یک رنگ گردد. برای نرم تر شدن شیرینی در این مرحله می توانید خمیر را از طریق چرخ گوشت، چرخ کنید.
مرحله پنجم
مواد را داخل سلفون قرارداده و اجازه دهید 5 تا 6 ساعت استراحت کند.
مرحله ششم
فر را روی دمای 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به یاری وردنه با ضخامت نیم تا یک سانتی متر روی سینی باز کنید سپس قالب دلخواه تان را داخل آرد بزنید و آغاز به قالب زدن کنید. اگر مایل نبودید از قالب بهره ببرید، خمیر را گرد نموده و روی سینی فر بچینید.
مرحله هفتم
شیرینی ها را از طریق پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به مدت 15 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی شده؛ سینی را از فر خارج نموده و بگذارید تا کاملا خنک شوند.
شیرینی ها را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید
منبع: جام جم آنلاین