سومین جشنواره آشپزی دهه فجر برگزار گردید
به گزارش خیمه نیوز، این جشنواره با حضور 9 نفر از کارکنان وزارتخانه امروز شنبه هجدهم بهمن ماه در محل هشتی برگزار گردید و در خاتمه مورد بازدید دکتر علی اصغرمونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نهاده شد.
علیرضا طاهری رئیس اداره رفاه در گفت وگو با میراث آریا با اشاره به هدف برگزاری جشنواره آشپزی گفت: پیرو برنامه هایی که ما در حوزه رفاه پرسنل وزارتخانه داریم و به منظور ایجاد همدلی و رفاه میان همکاران و خانواده ها این مسابقه راه اندازی شده است.
او اضافه کرد: به این دلیل که سال جاری با بیماری کرونا روبرو ایم امکان پذیرایی از خانواده ها مقدور نبود و به همین دلیل مسابقه با تعداد محدودتری شرکت کننده نسبت به سال های قبل برگزار گردید.
طاهری با اشاره به نظام مند کردن شرایط برگزاری این مسابقه توضیح داد: در سال های گذشته شرکت کنندگان به دلخواه و سلیقه خود غذایی را انتخاب و در مسابقه شرکت می کردند، اما سال جاری پنج غذا از سوی ما معین شد گه شرکت کنندگان به همراه پیش غذا و دسر در یک پکیج آن ارائه می دهند.
او درباره داوری شرح داد: محسن رحمانی هدشف هتل لاله از زیرمجموعه های شرکت توسعه گردشگری این مسابقه را داوری کرد و امتیازها کاملا شفاف به همکاران اطلا ع رسانی شد؛ یعنی شرکت کننده آگاه می گردد به چه دلیل امتیازی را اخذ نموده یا ننموده است. همچنین به نفرات اول تا سوم کارت هدیه ای همراه با لوح تقدیر تعلق می گیرد.
در انتها مسابقه، حجت عباسی کارشناس ارشد پژوهشکده هنرهای سنتی با کسب 98 امتیاز نفر اول، سوسن رحیمی کارشناس معاونت میراث فرهنگی با کسب 94 امتیاز نفر دوم و سوسن محسنی نژاد کارشناس معاونت میراث فرهنگی با 92 امتیاز سوم شد.
منبع: گردشبان