ترفندهای درست کردن ترشی لوبیا سبز فوری فقط در نیم ساعت

به گزارش خیمه نیوز، ترشی لوبیا سبز یکی از است که همراه با سرو شده یا به عنوان دورچین انواع غذاهای فرنگی استفاده می گردد. ترشی لوبیا سبز هم درست مانند دیگر سایر انواع ترشی با استفاده از ترکیبات متنوع و رسپی های گوناگونی درست می گردد. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مجلسی به چند روش مختلف را به شما آموزش دهیم.

ترفندهای درست کردن ترشی لوبیا سبز فوری فقط در نیم ساعت

مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سفید

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
لوبیا سبز500 گرم
سرکه سفید2 لیوان فرانسوی دسته دار
آب1 لیوان فرانسوی دسته دار (سرخالی)
نمک1 و نیم قاشق چای خوری
سیر6 حبه
فلفل قرمز یا سبز تند2 عدد
ترخون و مرزه1 دسته کوچک
گلپر آسیاب نشده و تخم گشنیزبه میزان لازم
زیره سبز و سیاه دانهبه میزان لازم

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خالی و فوری

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خرد شده با استفاده از مواد مختلف و رسپی های متنوعی قابل انجام است. برای تهیه ترشی لوبیا سبز فوری، فرقی نمی کند چه روشی را دنبال می کنید؛ در هر حال، ابتدا باید لوبیاها را در ترکیب سرکه سفید، نمک و آب نیم پز کنید.

مرحله اول: مواد اولیه ترشی لوبیا سبز را آماده کنید

پیش از آغاز مراحل درست کردن ترشی لوبیا سبز، لوبیاها را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن ها خارج گردد. سپس، سر و ته لوبیاها را بزنید و آن ها را در ابعاد میانه خرد کنید.

ساقه های سفت و برگ های زرد ترخون و مرزه را جدا کنید و این سبزیجات تر و تازه را به دقت بشویید. ترخون و مرزه شسته شده را نیز در سبد بریزید تا آب اضافی آن ها گرفته شده و کاملا خشک شوند. ساقه این سبزی ها را نیز در ابعاد میانه برش بزنید. حبه های سیر را هم پوست بگیرید و بشویید. سپس، سیرها را روی دستمال نخی پاکیزه ای پهن کنید تا خشک شوند.

فلفل های تند را نیز به همین روش بشویید و روی دستمال بگذارید تا آب اضافی خود را کاملا از دست بدهند. سپس، هر یک از فلفل ها را به 2 نیم تقسیم کنید تا طعم آن ها به خورد محتویات ترشی برود. شیشه مخصوص نگهداری ترشی را نیز با آب جوش استریل نموده و پس از خشک کردن کنار بگذارید.

مرحله دوم: ترکیب آب و سرکه را بجوشانید

در این مرحله باید، آب و سرکه را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا بجوشد. سپس، نمک را نیز به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا نمک کاملا در این مایع حل گردد.

برای خرید سرکه و نمک می توانید به روش های یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: لوبیا سبز را اضافه کنید

پس از حل شدن نمک در ترکیب آب و سرکه، حرارت را کاملا ملایم نموده و لوبیا سبز را در قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید و حدود 10 الی 15 دقیقه صبر کنید تا قطعات لوبیا سبز روی حرارت کم نیم پز شده و رنگ آن تغییر کند.

مرحله چهارم: لوبیاهای نیم پز را از قابلمه خارج کنید

پس از گذشت این مدت، با یاری یک صافی، لوبیاهای نیم پز را از قابلمه بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا خنک شوند. قابلمه حاوی آب، سرکه و نمک را هم در گوشه ای بگذارید تا حرارت خود را از دست بدهد. این مایع را بعدا باید به محتویات ترشی اضافه کنید.

مرحله پنجم: سیر و فلفل را در شیشه بریزید

در این مرحله از طرز تهیه ترشی لوبیا سبز، ابتدا باید از خشک بودن حبه های سیر و برش های فلفل مطمئن شوید. اگر مواد داخل ترشی کاملا خشک نشده و رطوبت داشته باشند، ترشی شما کپک می زند. حالا، سیر و فلفل بدون نم و رطوبت را در ظرف شیشه ای بریزید.

مرحله ششم: ادویه ها را اضافه کنید

اکنون وقت آن است که گلپر آسیاب نشده، تخم گشنیز، زیره سبز و سیاه دانه را نیز به ظرف شیشه ای استریل شده اضافه کنید. اگر حجم ترکیبات ترشی زیاد است و چند شیشه را برای درست کردن ترشی لوبیا سبز در نظر گرفته اید باید همه مواد را به نسبت مساوی در بطری ها بریزید.

برای خرید گلپر آسیاب نشده، تخم گشنیز، زیره سبز و سیاه دانه می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هفتم: لوبیا سبز را اضافه کنید

در این مرحله باید لوبیاهای نیم پز و خنک شده را هم به ظروف شیشه ای حاوی سیر، فلفل و ادویه ها اضافه کنید. اگر ابعاد قطعات لوبیا سبز را درشت در نظر گرفته اید، آن ها را به صورت عمودی در شیشه بچینید و ساقه های ترخون و مرزه را نیز لابه لای لوبیاها قرار دهید.

مرحله هشتم: آب و سرکه را اضافه کنید

حالا، وقت آن است که ترکیب آب، سرکه و نمک موجود در قابلمه را نیز به محتویات ترشی لوبیا سبز اضافه کنید. میزان این مایع باید به قدری باشد که نه تنها سطح مواد داخل ظرف را کاملا بپوشاند؛ بلکه باید به میزان یک بند انگشت بالاتر از آن ها قرار گیرد.

درب شیشه ترشی را محکم نموده و با استفاده از چسب نواری، اطراف درب را درزگیری کنید تا هوا به هیچ عنوان وارد شیشه نگردد.

مرحله نهم: ظرف ترشی لوبیا سبز را در مکان مناسبی بگذارید

پس از انجام مراحل بالا، ظرف شیشه ای حاوی ترشی لوبیا سبز را برای 7 الی 10 روز در مکان تاریک و خنکی بگذارید تا ترشی شما کاملا جا افتاده گردد.

مرحله آخر: ترشی لوبیا سبز را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، خوشمزه ترین ترشی لوبیا سبز آماده شده است. شما می توانید این ترشی لذیذ را همراه با و نوش جان نموده یا حتی به عنوان چاشنی و دورچین با انواع غذاهای فرنگی سرو کنید.

در صورت تمایل، را می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

  • پس از باز کردن درب ترشی، حتما آن را در یخچال بگذارید.
  • شما می توانید ترشی لوبیا سبز را تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.
  • برای تهیه ترشی لوبیا سبز از لوبیاهای تازه و ترد و سالم بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید میزانی زردچوبه، زنجبیل یا دانه فلفل سیاه را نیز به ترکیبات ترشی لوبیا سبز اضافه کنید.
  • علاوه بر مرزه و ترخون، می توانید میزانی نعنا، شوید، جعفری و برگ کرفس را نیز به ترشی لوبیا سبز اضافه کنید.
  • در هنگام تهیه ترشی اگر به سبزیجات تازه دسترسی ندارید، می توانید از سبزیجات معطر خشک شده بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید میزانی هویج، گل کلم، خیار، کلم قرمز یا دیگر سبزیجات دلخواه را به مواد ترشی لوبیا سبز اضافه کنید.
  • ظروف پلاستیکی گزینه مناسبی برای نگهداری ترشی نبوده و با سرکه واکنش نشان می دهند. بنابراین، انواع ترشی را حتما در ظروف شیشه ای نگهداری کنید.
  • بسته به ذائقه، می توانید میزان سیر، فلفل و سایر طعم دهنده های ترشی لوبیا سبز را به دلخواه افزایش یا کاهش دهید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن ترشی لوبیا سبز

روش درست کردن ترشی لوبیا سبز مخلوط چگونه است؟

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مخلوط هم درست مانند همان چیزی است که در دستور بالا گفتیم؛ با این تفاوت که باید هویج، گل کلم، کلم قرمز و دیگر سبزیجات دلخواه را نیز به خوبی بشویید و خرد کنید و اجازه بدهید خشک شوند. سپس، آن ها را هم همراه با لوبیا سبز و باقی مواد به نسبت مساوی در شیشه ها بریزید. طعم این مدل ترشی لوبیا سبز بسیار لذیذ است.

برای تهیه ترشی لوبیا سبز، لوبیاها را چقدر باید بجوشانیم؟

لوبیاها را باید حدود 10 الی 15 دقیقه در ترکیب آب، نمک و سرکه بجوشانید تا نیم پز و طعم دار شوند.

چرا ترشی لوبیا سبز سفت می گردد؟

برای تهیه ترشی لوبیا سبز از لوبیاهای تازه و ترد و سالم بهره ببرید، در غیر این صورت ترشی لوبیا سبز سفت می گردد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 13 آبان 1403 بروزرسانی: 13 آبان 1403 گردآورنده: kheimehnews.ir شناسه مطلب: 1659

به "ترفندهای درست کردن ترشی لوبیا سبز فوری فقط در نیم ساعت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای درست کردن ترشی لوبیا سبز فوری فقط در نیم ساعت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید