باربیکیو چیست؟ هر آنچه که در خصوص آن باید بدانید!

به گزارش خیمه نیوز، باربیکیو یک روش سالم کباب کردن مواد غذایی بر روی میله های داغ یا میله های داغ شده در اثر حرارت کباب در فضای باز است. باربیکیو در مدل های گازی، برقی، ذغالی یا چند منظوره در بازار وجود دارد.

باربیکیو چیست؟ هر آنچه که در خصوص آن باید بدانید!

از پروفایل ما وبلاگ بخار دیدن نمایید.

خبرنگاران | سرویس دکوراسیون - در خصوص تفاوت واژه های کباب کردن، باربیکیو، گریل کردن و زغالی کردن اطلاع دارید؟ یا همانند بسیاری بدون درک درست، آن ها را به کار برده و حتی جایگزین هم می کنید؟

بسیاری از ما در خصوص تفاوت کلمه های نام برده آگاهی نداشته و آگاهی اوقات آن ها را اشتبا ها به جای یکدیگر به کار می بریم. اما باید بدانید این لغات معانی متفاوتی با یک دیگر داشته و در جا های متفاوتی به کار می فرایند. بسیاری از ما به دستگاه کباب پز باربیکیو می گوییم، اما تا چه میزان با آن آشنایی داریم. از این رو ما در این مطلب به سراغ معرفی باربیکیو و نیز تفاوت آن با برخی از لغات رایج دیگر پرداخته ایم.

از باربیکیو چه می دانید؟

در خصوص تاریخچه این واژه می توان گفت که کلمه باربیکیو یک کلمه کارابینی است و اصل کلمه باباکوآ بوده است که در آن از دودی کردن غذا ها استفاده می شده است. اولین باربیکیو ها شامل غذا های دریایی و سبزی های دریایی توسط هندی ها می شدند. اسپانیایی ها این واژه را که در حقیقت به ساختار غذایی گفته می شد با خود به اسپانیا برده و آن را به فرایند تهیه غذا نسبت دادند. به مروز زمان تلفظ این واژه آسان تر گشت و به شکل های امروزی در آمد.

بنابراین می توان گفت که امروزه به پخت گوشت با حرارت و سرعت پایین باربیکیو گفته می گردد. این فرایند هم می تواند روی دستگاه کباب پز رخ دهد هم منقل! نوع گوشت های مورد استفاده در روش باربیکیو معمولا گوشت های عظیم و استخوان دار همانند دنده است. نکته اصلی در پخت به این روش، قرار گیری گوشت به صورت تماس غیرمستقیم با شعله های آتش است؛ بنابراین زمان پخت گوشت بدین روش ممکن است ساعت ها و حتی یک روز کامل طول بکشد. در حقیقت این روش پخت گوشت در گذشته برای مهاجران تازه وارد به آمریکا بود که به دلیل نداشتن تغذیه مناسب بیشترا دندان های خود را از دست داده بودند. از این رو آن ها با استفاده از این روش، گوشتی را می پختند که استخوانش به راحتی از آن جدا میشد و گوشتی نرم در اختیار افراد قرار می گرفت.

انواع باربیکیو را می شناسید؟

کباب پز ها به انواع مختلفی تقسیم شده و در مدل های متفاوتی در بازار ارائه شده اند. در زیر به معرفی انواع آن ها پرداخته ایم:

کباب پز گازی

شاید بتوان گفت که این مدل کباب پز، پر کاربرد ترین محبوب ترین نوع باربیکیو در دنیا است و عمده ترین سوختی که در طراحی و ساخت این نوع باربیکیو مورد استفاده قرار می گیرد، گاز مایع یا همان گاز شهری است. از این رو این مدل بهترین انتخاب برای قرارگیری در خانه های شهری است. این مدل کباب پز ها را می توانید در بخش های مختلف مانند حیاط، تراس و پشت بام منزل خود استفاده نموده و از آن بهره برید. از طرفی این مدل از کباب پز ها به سادگی قابل تمیز شدن هستند.

کباب پز ذغالی

این مدل کباب پز ها از محبوب ترین انواع آن است. دلیل این امر هم این است که بیشتر افراد علاقه زیادی به درست کردن کباب بر روی ذغال دارند و طعم کباب ذغالی را بیشتر از کباب های دیگر دوست دارند.

کباب پز آجری

از محاسن کباب پز آجری می توان به وجود یک محفظه در کباب پز آجری اشاره نمود که سبب می گردد گرد و غباری که از سوختن ذغال یا چوب ایجاد می گردد، پخش نگردد. از این رو این نوع از باربیکو را در بالکن و یا حیاط خلوت نیز می توانید بهره ببرید.

کباب پز سنگی

این مدل از کباب پز نوع متفاوتی از کباب پز است که می توان متناسب با نوع محوطه یا فضای بازی که در اختیار دارید، اقدام به تهیه کباب پز سنگی خود کنید. می توان از کباب پز سنگی با جنس گابیون بهره ببرید، زیرا چهره خاصی به فضای شما خواهد بخشید.

از باربیکیو های گابیونی چه می دانید؟

توری گابیون در واقع سبد های سیمی است که پر از مصالح سنگی هستند و در تمام زمینه های عمرانی کارایی دارند و بسیار مقرون به صرفه تر از سازه های مشابه خود هستند. موارد استفاده از توری گابیون در سد سازی، جاده سازی، دیوار های محافظ و کف آبراهه ها است. استفاده از باربیکیو سنگی نه تنها باعث می گردد لذت پخت کباب را در فضای باز مثل تراس، حیاط و یا بام خود تجربه نمایید، زیبایی خاص و منحصر به فردی را به فضای خود خواهید بخشید.

تفاوت گریل و باربیکیو چیست؟

در واقع گریل همان روشی است که بیشتر ما برای کباب کردن گوشت هایمان از آن استفاده می کنیم؛ بنابراین گریل کردن یعنی پخت گوشت توسط حرارت بالا و مستقیم. پس می توان نتیجه گرفت که تفاوت گریل و باربیکیو بر سر مدت زمان و نحوه برخورد حرارت به گوشت است. در باربیکیو برخلاف گریل، پخت گوشت به آرامی و با حرارتی غیر مستقیم رخ می دهد. در روش گریل به دلیل سرعت و حرارت بالا، گوشت سریعا خشک و سفت می گردد، ولی در روش باربیکیو گوشت هم چنان نرم و آبدار است. بدین رو شاید بتوان گفت: همه ما تنها از روش گریل در پخت گوشت هایمان استفاده می کنیم و به کاربردن واژه باربیکیو برای آن یک اشتباه رایج است. در روش گریل کباب کردن سبزیجات به همراه گوشت می تواند طعم متفاوت و بهتری به غذا دهد. در حالی که در روش باربیکیو عملا پخت چندین ساعت سبزیجات آن ها را کاملا از بین خواهد بود. اگر علاقه مند به استفاده از سس برای گوشت هایتان هستید، در روش گریل این کار را در لحظات پایانی پخت انجام دهید تا سس شما نسوزد.

اگر شما هم از ایده جذاب و خاصی برای ایجاد باربیکیو در فضای بیرونی خود استفاده نموده اید می توانید به وسیله قسمت ارسال نظر در پایین همین مطلب آن را با ما و سایر مخاطبان خبرنگاران در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 17 اسفند 1399 بروزرسانی: 17 اسفند 1399 گردآورنده: kheimehnews.ir شناسه مطلب: 790

به "باربیکیو چیست؟ هر آنچه که در خصوص آن باید بدانید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باربیکیو چیست؟ هر آنچه که در خصوص آن باید بدانید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید