پروازهای عبوری از آسمان ایران 130 درصد رشد کرد
به گزارش خیمه نیوز، پروازهای عبوری از آسمان ایران در اردیبهشت سال جاری نسبت به ماه مشابه سال گذشته رشد 130 درصدی داشته است.

به گزارش خبرنگاران به نقل از مهر، بر اساس آماری که شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از شرایط پرواز های عبوری تجاری خارجی اعلام نموده، در اردیبهشت امسال 10 هزار و 84 سورتی پرواز عبوری صورت گرفته؛ در حالی که در ماه مشابه سال گذشته (اردیبهشت 99) 11 هزار 426 سورتی پرواز انجام شد که نشان دهنده رشد 129.7 درصدی پرواز های عبوری در یک سال اخیر است.
اوایل سال گذشته و در پی شیوع کرونا که به توقف بسیاری از پرواز ها در جهان منجر شد، شاهد کاهش شدید پرواز های عبوری بودیم که در امسال و با از سر گیری پرواز ها در جهان، فرایند رو به رشد تردد هواپیما های خارجی از آسمان ایران که از نیمه دوم سال گذشته شروع شده بود، ادامه دارد.
در فروردین امسال نیز 11 هزار و 426 سورتی پرواز عبوری صورت گرفته بود که در مقایسه با ماه مشابه سال قبل (فروردین 1399) که این شاخص 5 هزار و 162 سورتی پرواز بود، رشد 121.3 درصدی داشته است.
در مجموع دو ماهه امسال 21 هزار و 510 سورتی پرواز عبوری از آسمان ایران صورت گرفته که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (دو ماهه نخست 1399) که مجموعاً 9 هزار و 559 سورتی پرواز صورت گرفته بود، رشد 125.2 درصد را نشان می دهد.
با این حال بیشترین تعداد پرواز های عبوری از آسمان ایران در 13 سال اخیر به سال 1396 با 426 هزار و 684 سورتی پرواز اختصاص دارد و در دو ماهه نخست همان سال (فروردین و اردیبهشت 1396) مجموعاً 64 هزار و 445 سورتی پرواز صورت گرفته بود؛ بنابراین تعداد پرواز های عبوری از آسمان ایران در دو ماهه نخست 1400 در مقایسه با دو ماهه نخست سال 1396 کاهش 199.6 درصدی را نشان می دهد.
منبع: جام جم آنلاین