هتل آرمانی دبی در پی کاهش ضایعات غذا
به گزارش خیمه نیوز، هتل آرمانی دبی به منظور کاهش ضایعات غذایی و به صفر رساندن آن، با شرکت وین نو همکاری نموده و پیروز شده است اندازه ضایعات را کم کند.
هتل آرمانی دبی (Armani Hotel Dubai) پیشرو در حوزه طرح های پایداری است و با همکاری شرکت تکنولوژی وین نو در پی جلوگیری از ضایعات منابع غذایی است. این هتل با اجرای یک برنامه خوب پیروز شده به هدفش در کاهش ضایعات غذایی دست یابد و اخیرا میخواهد این اندازه را به صفر برساند.
سرآشپز این هتل با یاری وین نو قادر است ضایعات غذا را خیلی دقیق تر پیگیری کند به طوری که وزن مواد غذایی به وسیله ترازو ثبت می گردد و کارکنان آشپزخانه می توانند به وسیله تبلیت متصل به ترازو به این موضوع پی ببرند. یکی از اقدامات هتل این بوده که به سرآشپزها و پیشخدمت ها آموزش داده است تا ضایعات غذا را با سایر زباله های آشپزخانه مخلوط نکنند. به این ترتیب اندازه زباله هایی که به محل دفن زباله فرستاده می شوند کاهش می یابد. با استفاده از مواد بازیافت ضایعات غذایی می توان ضایعات غذا را به صفر رساند
منبع: کجارو / travelandtourworld.com