حمایت از پژوهش های مشترک بین المللی مرتبط با فرآوری زعفران

به گزارش خیمه نیوز، به گزارش خبرنگاران، مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم با هدف توسعه همکاری های علمی بین المللی و بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های محققان، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی سایر کشورها، از پژوهش های مشترک بین پژوهشگران داخلی و خارجی مرتبط با فرآوری زعفران، حمایت می نماید.

حمایت از پژوهش های مشترک بین المللی مرتبط با فرآوری زعفران

پژوهش های مرتبط با فرآوری زعفران در حوزه های زیر مورد حمایت قرار می گیرند:

انجام مطالعات در حوزه فرآوری زعفران و محصولات ناشی از آن و مناسب سازی مالی (FMCG مالی بازارهای بین الملل).

تعریف مهندسی واحد فرآوری زعفران با تعریف ملاحظات استانداردهای بین الملل

فراوری خارج از مزرعه متابولیت های زعفران به وسیله بیوتکنولوژی صنعتی

فرمولاسیون متابولیت های زعفران برای صنایع داروئی، غذا داروهای سلامت محور، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی های سودمند گرم و سرد

مطالعه تنوع ژنتیکی زعفران بومی و دیگر کشورها از منظر متابولیت های ثانویه (ارگانولیتیکی- حسی ادراکی)

استخراج و فرآوری متابولیت های ثانویه گل زعفران به غیر از کلاله زعفران

طراحی آزمایشگاه های تک (فوق پیشرفته) رفرانس و صحه گذاری زعفران و محصولات جانبی.

این حمایت در چارچوب برنامه پژوهشی دعوت برای پژوهش های مشترک (ICRP) انجام می گردد و متخصصان علاقه مند می توانند تا تاریخ 31 اردیبهشت ماه 1402 طرح نامه های پیشنهادی خود را به وسیله سامانه مدیریت پژوهش مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی ارسال نمایند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 16 فروردین 1402 بروزرسانی: 16 فروردین 1402 گردآورنده: kheimehnews.ir شناسه مطلب: 1536

به "حمایت از پژوهش های مشترک بین المللی مرتبط با فرآوری زعفران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حمایت از پژوهش های مشترک بین المللی مرتبط با فرآوری زعفران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید