حضور وزرای دولت در کمیسیون های مجلس؛ سرپرست وزارت آموزش و پرورش به کمیسیون آموزش رفت
به گزارش خیمه نیوز، تهران (پانا) - جلسات کمیسیون های تخصصی مجلس از دقایقی پیش با حضور تعدادی از وزرای کابینه دولت سیزدهم شروع شد.

وزرای نیرو و راه و شهرسازی به ترتیب با حضور در کمیسیون های انرژی و عمران درباره اولین اولویت های کاری در حوزه صنعت برق و مسکن به نمایندگان عضو این کمیسیون ها گزارش می دهند.
وزرای علوم، بهداشت و سرپرست آموزش وپرورش هم با حضور در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره بازگشایی مدارس و دانشگاه ها در شرایط کرونا به بحث و گفتگو می پردازند.
امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش هم میهمان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی است و درباره آخرین تحولات خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و بعلاوه ناوگروه نداجا در شمال اقیانوس اطلس با اعضا این کمیسیون سخن خواهد گفت.
کمیسیون برنامه و بودجه مجلس هم در جلسه امروز خود اعضای کمیته تحقیق و تفحص از حقوق های نجومی را معین خواهد نمود.
منبع: خبرگزاری پانا